Inledande matematisk analys (TATA79)

Hösterminen 2019

Välkommen till TATA79:s hemsida! Här finns information om kursen och utdelatmaterial.

Kursinformation och utdelatmaterial

Här finns en del av materialet jag har delat ut i föreläsningar och lektioner, samt andra matnyttiga material. Individualiserat kursmaterial kan laddas ned via länken i nästa avsnitt.

Individualiserat kursmaterial

Föreläsningsanteckningar, uppgifter, lösningsförslag samt omslaget för inlämningsuppgifterna kan laddas ned via länken nedan. Losenorden skickas ut via mejl innan kursstart. Om kursen har börjat och du har inte fått mejl måste du kontakta examinatorn.

Vet du inte din hand- eller lektionsledare?


Grupp Lektionsledare Lektionsledares mejl Handledare Handledares mejl

D1a Jan Snellman jan.snellman@liu.se Mirium Rosén mirro457@student.liu.se
D1b David Rule david.rule@liu.se Anton Hansson antha652@student.liu.se
D1c Jesper Thorén jesper.thoren@liu.se Moltas Enåkander molen627@student.liu.se
IT1 David Rule david.rule@liu.se Niklas Lindström nikli445@student.liu.se
U2a Ulf Janfalk ulf.janfalk@liu.se Viktor Hellqvist vikhe931@student.liu.se
U2b Ulf Janfalk ulf.janfalk@liu.se Viktor Hellqvist vikhe931@student.liu.se

Rättelser

Eventuella rättelser (som hittas efter 5:e november) publiceras här.

Hur tentapluggar man?

Syftet av en tenta är att ge studenter möjligheten att visa examinatorn att de har förstått materialet i kursen. Det enklaste sätt att lyckas klara tentan är därför att härskare materialet! I de flesta fall är det mer effektivt att lära sig ämnet än att bara lära utantill.

Nedan finns en länk till gammla tentor, men eftersom de föregår senaste utbyte av examinator är de inte så användbara. Det är nog mer användbart att läsa genom föreläsningsanteckningar och träna på lektions- och inlämningsuppgifter. De skrevs av samma examinator som tentan. Alltså använda länken med försiktighet!

Däremot är följande tentor av samma stil som kommande tentorna.

Det finns även tips om hur man tentapluggar.

Vet du inte när din tenta eller dugga går?

Här kan du söka efter tidpunkt och sal för alla tentor på universitetet.

Har du inlämningsuppgifter i rest från tidigare år?

Om man inte har fått alla inlämningsuppgifter godkända under tidigare år, så finns det möjlighet att göra om dem i år tillsammans med övriga kursdeltagare under den ordinarie kursomgången (det finns alltså ingen möjlighet att göra inlämningsuppgifterna före eller efter kursomgången). Du måste respektera samma inlämningsdatum som övriga studenter (se kurs-pm för exakta datum). Har man fått en hel omgång godkänd sedan tidigare så behöver man inte göra om den. Före 2017 omfattar en hel omgång 1a och 1b, eller 2a och 2b. Från och med 2017 omfattar omgång 1 inlämningsuppgifter A-D och omgång 2 inlämningsuppgifter E-G. Om du deltog i lektionerna ett tidigare år behöver du inte göra grupparbete det här året. För att komplettera uppgifter måste man:

Det finns möjlighet att lämna in sina uppgifter i studentgruppens fack i MAIs korridor i B-huset. Efter examinatorn har skapat uppgifter åt dig kan man ladda ned de samt ett omslag här med hjälp av lösenordet du får via mejl. Omslaget skall användas vid inlämning av uppgifterna (OBS: Omslaget har två sidor!). Inlämningsdatum, och ytterligare information om inlämningsuppgifterna, hittar du i kurs-pm. För att allt ska bli rätt vid inrapportering av resultaten är det säkrast att meddela examinator 15 arbetsdagar efter dugga 2 om man har någon del av inlämningsuppgifterna avklarad sedan tidigare och nya resultaten syns inte i systemet då.


David Rule
david.rule@liu.se
Senast ändrad: 08/09/2020